onsdag 6 oktober 2010

Höstracet

I söndags va det ju Folkrace sprint i Norrköping.
Bilen för dagen va ett 240 skåp med enkel förgasare som visade sig gå mycket bättre än ja trodde.

Kom 2a i första omgången.
Förbättrade mig 2 sek o låg kvar på samma placering.
I sista åket hände nått i bakaxeln så han drev bara på högerhjulet och tappade 3 sek.
Då föll ja ner till o hamnade på en 4de plats.

bilen försvann till Motala.

6 kommentarer:

  1. tja! såg att det stod en ny vocare utanför verkstaden i helgen, nytt objekt david?

    SvaraRadera
  2. Stämmer tiderna från öhs-cupen i söndags? I så fall borde många grupp h åkare skämmas! Bli ifrån åkta av en 240 voc!!!!!! Hade varit värt o se men får hoppas att se dig mer i framtiden!

    SvaraRadera
  3. tiderna stämmer och jag kom 8 totalt av 48 stycken,är hyffsat nöjd med det resultatet och du lär nog få se mer av mig i framtiden!

    SvaraRadera
  4. När ska du komma ut i skogen igen då och köra riktigt rally och sluta med det där folkracebaneåkat? Eller köpa en grupp h och visa att du kan åka lika fort i en sån?

    SvaraRadera
  5. jag kör grupp h själv och har kört voc och kan säga att man har mycket mer fördel i en h-bil, det är en mycket större prestation att köra fort med en vocare, helt annan körstil, och jag lovar att det är inte lättare! Fortsätt med vocarn david! passar dig som handen i handsken!

    SvaraRadera
  6. Kommer nog fortsätta i min voc ett tag till. Vill int offra den tiden eller pengarna som krävs för att åka grupp h. Bättre att kunna åka mer o ha råd att reparera. Ska ju åka Marknadsnatta så kommer iaf tillfälligt att lämna folkrace åkat. Men trivs rätt bra med att åka sprint med. Det är ju mycket fränare att hänga med H åkarna i en voc än att åka lika med en likvärdig bil.

    Måste försöka få ordning på den gär bloggen!

    SvaraRadera